Kur të vdes

Nga Havzi Nela Kur te mesoni se kam vdeke, Kur te thoni: "Ndjese paste!" A e dini se cfare kam hjeke Une, poeti zemerzjarrte? Kur te pyesni: "Ku e ka...

Shqipëria 35 vite “prapa” Maqedonisë për liqenin e Ohrit

Në Pogradec u zhvillua takimi i tretë mbrojtjen e liqenit të Ohrit. Takimi u zhvillua midis përfaqësuesve të Shqipërisë dhe Maqedonisë, ndërsa synimi është...