Si u dyfishuan taksat nga Rama-Veliaj, vetëm në Tiranë janë mbyllur mbi 25 mijë...

• Taksat e Bashkisë Tiranë janë dyfishuar gjatë viteve 2015-2019, biznesi më i prekuri. • Rritja e taksave nga Bashkia e Veliajt dhe nga qeveria...

146 milionë euro paguan shqiptarët për rrugët në 2018, tani do paguajnë taksë shtesë...

Shqiptarët paguan nëpërmjet blerjes së naftës rreth 18.3 miliardë lekë ose 146 milionë euro taksa gjatë vitit të kaluar. Sipas të dhënave zyrtare nga...

Në rrezik pensionet për pensionistët, mungojnë 110 milionë euro

Në fund të vitit 2018 borxhet e akumuluara në tatime në formën e sigurimeve shoqërorë të papaguara arritën në 13.8 miliardë lekë ose 108...

Credins dhuron inkubatorë për Spitalin Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni”

Credins Bank, partnere e institucioneve publike dhe jopublike, ka dhuruar inkubatorë për foshnjat e Spitalit Universitar Obstetrik-Gjinekologjik “Koço Gliozheni” Monika Milo, zv. Drejtoresha e Përgjithshme...

Grabitja e 10 milionë eurove, monedha bie pikiatë në kursin valutor

Rënia e valutave kundrejt lekut ka vijuar edhe gjatë ditës së sotme me ritme të përshpejtuara në krahasim me dy ditët e mëparshme, duke...

Shqiptarët paguajnë 10 milionë euro taksa për TVSH-në në 2018, do paguajnë edhe për...

Familjet shqiptare në të gjithë vendin i paguan 10 milionë euro taksa qeverisë për akses në shërbimet radiotelevizive publike gjatë vitit 2018. Fondet i shkojnë...

Mbyllet Banka e Kreditit të Shqipërisë!

Banka e Kreditit të Shqipërisë, një bankë me aktivitet minimal ka kërkuar pranë institucionit monetar qendror likuidimin e aktivitetit të saj. Burime nga Banka...

Ambasadorja dhe bizneset gjermane: Situata në Shqipëri është përkeqësuar, do bëhet edhe më keq

51% e bizneseve gjermane mendojnë se situata në Shqipëri në 2019 është përkeqësuar. Kjo e dhënë vjen si rezultat i anketës së përvitshme të...

Kriza e biznesit të vogël, një në katër të vetëpunësuar falimentuan

Numri i shqiptarëve të vetëpunësuar me sigurime shoqërore ra në mënyrë dramatike gjatë vitit 2018, duke reflektuar një krizë të gjerë mes biznesit të...

KLSH zbulon dëme kolosale: 1.7 miliardë euro dëm ekonomik nga zyrtarët e Ramës!

Kontrolli i Lartë i Shtetit ka zbuluar gjatë auditimeve të zhvilluara vitin e shkuar dëme kolosale në financat e shtetit e lidhur kjo si...