Karburantet në Kosovë, 400 lekë për litër më lirë se në Shqipëri

Çmimi për një litër karburant në Kosovë është 400 lekë për litër më lirë se në Shqipëri. Kjo është pasojë direkte e taksave të...

Dhoma amerikane e Tregtisë: Kur digjen rrugët tregon se qeveria ka bërë gabime, po...

Mark Crawford, kryetari i Dhomës Amerikane të Tregtisë, i ftuar në studion e Fax News ka folur mbi çështjen e TVSH-së vendosur së fundmi...

Shkodra nesër në protestë kundër qeverisë për rritjen e taksave

Tregtaret e biznesit të vogël në Shkodër do të ulin qepenat në orën 10:00 nesër në formëproteste ndaj qeverisë për vendosjen e TVSH-së. Partia...

Banka Botërore: Ku shkojnë paratë e koncesioneve, duhet transparencë në menaxhimin e tyre

Banka Botërore ka prezantuar raportin ekomomik rajonal. Përfaqësuesja e Bankës Botërore u shpreh se jo të gjitha PPP rezultuan të suksesshme dhe duhet trasparencë....

Zëri i Amerikës: Biznesi në Shqipëri proteston, i rënduar nga taksat, fuqia blerëse ka...

Bizneset e vogla në Shqipëri zhvilluan sot grevë njëorëshe, duke mbyllur dyert e shitoreve të tyre në shenjë proteste ndaj rritjes së taksave dhe...

Biznesi i vogël: Po na falimentojnë se duan të ndajnë paratë tona me tre...

Biznesi i vogël është i qartë se përse ka nisur kjo fushatë për vendosjen e TVSH-së vetëm për ti falimentuar dhe kjo bëhet për...

Biznesi nis nesër protestën, taksohet për t’i dhënë koncesionin Olsi Ramës dhe drejtuar xhiron...

Biznesi i vogël do të nisë nesër protestën kundër qeverisë për vendosjen e taksës së TVSH-së. hapi i parë i kësja proteste do të...

Bashkimi Europian zbulon vjedhjen e Ramës me taksën e rrugës: Ku i çon paratë...

Qeveria shqiptare ka një zbatim një strategji për mirëmbajtjen e rrugëve 2015-2019 sipas të cilës kostoja arrin në 329 milionë euro, ose 65.8 milionë...

Prodhuesit kundër taksës në”Rrugën e Kombit”

Prodhuesit kanë dalë kundër pagesës së rrugës Durrës-Kukës, me argumentin se goditen në vlera të konsiderueshme eksportet shqiptare drejt Kosovës. Sekretari i Përgjithshëm i...

Rruga e Kombit dhe trau i Ramës

Pagesa për rrugët nga përdoruesit e saj është një formë e njohur dhe e pranuar si një kosto që qytetari është i gatshëm ta...