Koncesioni për rrugën e “Kombit” antikombëtar, rruga bashkon kombin

Flamur NOKA Nuk mund të rrish pa reaguar kur sheh që kakaris si gjel majë plehut ky ministër. Edhe flet ky kur dje pati 4...

Kapja politike u eliminua dhe kjo është meritë e opozitës

Eduard HALIMI Jam kundër uljes së dënimit për ata që dalin me armë pa leje në brez. Qeveria e uli nga 15 në 7 vjet...

Padrejtësia e një pushteti

Nga Pirro Guremani Reforma në Drejtësi u votua dhe në një formë a në një tjetër kemi në dorë një kopertinë të zbukuruar me ngjyra...

Re-Opozitë!

Frrok ÇUPI Përderisa themi “Re-Formë”, pse nuk u dashka thënë edhe “Re-Opozitë”. Madje kjo është fjala më e gjetur, por pse i fshihemi... Reforma e Drejtësisë,...

Një marrëveshje në shërbim të një vendi më të drejtë

Jorida TABAKU Pas një viti të gjatë të mbushur me takime, negociata, ecejake e mosbesim, Reforma në Drejtësi u miratua me konsensusin e opozitës. Përgjatë...

Sprova e Bashës

Bledi KASMI Konsensusi i mbrëmshëm kishte të njëjtën formulë të Reformës në Drejtësi si ajo e dy ditëve më parë. Nuk ndryshoi as formulën e...

Provokimi i një humbësi

Bledi KASMI I dëshpëruar për shkak se nuk arriti që t’i imponohet Bashkimit Europian dhe SHBA me projektin e miratimit të draftit të Reformës në...

Mesazhi i Ramës për negociatorin

Bledi KASMI Kur gjithçka ishte përmbyllur me konsensus për draftin e Reformës në Drejtësi, në orët e para të mëngjesit të së martës, negociatori i...

Punësimi, ku jemi sot?

Jorida TABAKU Gjatë kohës që mazhoranca aktuale ishte pjesërisht në opozitë, provokoi shifrën e 1 milion të papunëve, të cilët sapo të vinte në pushtet...

Po kërkon shpëtim për veten

Lulzim BASHA Predikimi i gjatë duke fryrë tullumbacen e madhe të mashtrimit ishte një dëshmi e freskët se sa e do Reformën në Drejtësi Edi...