Provokimi i një humbësi

Bledi KASMI I dëshpëruar për shkak se nuk arriti që t’i imponohet Bashkimit Europian dhe SHBA me projektin e miratimit të draftit të Reformës në...

Mesazhi i Ramës për negociatorin

Bledi KASMI Kur gjithçka ishte përmbyllur me konsensus për draftin e Reformës në Drejtësi, në orët e para të mëngjesit të së martës, negociatori i...

Punësimi, ku jemi sot?

Jorida TABAKU Gjatë kohës që mazhoranca aktuale ishte pjesërisht në opozitë, provokoi shifrën e 1 milion të papunëve, të cilët sapo të vinte në pushtet...

Po kërkon shpëtim për veten

Lulzim BASHA Predikimi i gjatë duke fryrë tullumbacen e madhe të mashtrimit ishte një dëshmi e freskët se sa e do Reformën në Drejtësi Edi...

Rrëfimi i një terroristi

Pranvera Shehaj Unë jam si hije e ardhur prej mëkateve të një tjetër bote. Më mban gjallë urrejtja, mllefi, dëshira për t'u hakmarrë ndaj çdo...

Skenar tmerri

Seda SERDAR I gjithë populli turk qëndroi zgjuar gjatë natës për të parë se çfarë po ndodhte. Të shtunën qeveria turke deklaroi se grushti ushtarak...

Këta u përplasën me kohën

Frrok ÇUPI Shkruesit  e kronikës së zezë do të kishin përdorur fjalorin e Policisë Rrugore.  Do të kishin shkruar se, “makina humbi kontrollin dhe u...

Përtej fjalës “gossip” dhe çmimit të tij në mjedisin shqiptar

Dr. Fatmir Terziu Gazetari kryesor i ITV, Televizonit numër 2 të Britanisë së Madhe, teksa intervistonte një akademike britanike, njohëse e mirë e jetës brenda...

Fundi i një pokeristi

Bledi KASMI Rama është një lojtar i mirë i pokerit politik. Arma e tij më e fortë është bllofi. Sekreti i të tillë lojtarëve është...

Koncesionet dhe korrupsioni

Mimoza HAJDARMATA Ndërsa po shkruaja këtë fjalë, e vetmja pyetje që më vinte ndër mend ishte: Po pas Reformës në Drejtësi, cila do të jetë...