“Panamaja” zbardh marrëveshjet sekrete financiare të 128 politikanëve

Dosjet zbulojnë pasuritë e fshehura të 140 politikanëve dhe zyrtarëve publikë nga e gjithë bota Udhëheqës aktualë dhe të së shkuarës që zbulohen nga dokumentet...

Mesazhi i Donald Trump

Joseph S. Nye, Jr. Avantazhi i Donald Trump në garën për nominimin nga Partia Republikane si kandidat për president në nëntor ka shkaktuar lemerisje. Estabilishmenti...

Kthesa e fshehtë e Merkel

Kancelarja po përfiton tani nga një politikë, kundër së cilës ajo gjithnjë ka luftuar në nivel evropian. Por kjo do ta ndihmojë pak partinë...