Europa nuk na pranon me alternativën e drogës dhe krimit që përfaqëson Rama

121

Enkelejda RICA

Ne të rinjntë e Partise Demokratike i themi Edvinit, ik sa më parë që të mos e pësosh si etërit Tuaj. Je i vetmi në këtë vend dhe unikal në Europe që qeveris tash 20 vjet dhe kritikon të tjerë për keq qeverisjen tënde njëzetvjeçare.
Je kryeministri që nuk berë asgjë tjetër përveçse integrove në strukturat shtetërore krimin dhe kriminelët,
I vetmi tregues në rritje nën drejtimin tënd 6 -vjeçar është rritja e prodhimi të drogës. Ty sot të mbështet vetëm klani drogës kolumbiane dhe as kush tjetër përfshi dhe socialistët e ndershëm.
Ik se e ardhmja nuk është me Ty, Europën e duam të gjithë Shqiptarët por Europa nuk na pranon me alternativën e drogës dhe krimit që përfaqëson ti, Edvin!
#Ramaik