Unë nesër do protestoj! Ju pres të gjithëve në shesh!

133

Deputeti i PD, Agron Shehaj i ka bërë thirrje qytetarëve që t’i bashkohen protestës së nesërme. Shehaj shkruan në një postim në Facebook se, protesta është mjeti që shërben për ndalimin e së keqes dhe largimin e politikanëve të korruptuar.
“Të dashur bashkatdhetarë. Të ngresh zërin, të protestosh për të drejtat dhe dinjitetin njerëzor, është i vetmi mjet për të ndryshuar gjërat. Shqipëria bëhet vetëm duke i treguar pushtetarëve se qytetarët kanë pushtetin dhe qeveritarët janë në shërbim të tyre”, shkruan Shehaj ndërsa shton se nëse nuk ngrihemi, e keqja do të na varfërojë më shumë.
“Duke protestuar ndalim të keqen dhe largojmë politikanët e korruptuar. Vetëm duke ngritur zërin do ndalim hajdutët e kriminelët që në politikë dhe në rrugë. Nëse duam që Shqipëria të bëhet, që të rriten punësimi e mirëqenia, që të kthehet rendi e siguria, të ndalet braktisja e vendit, duhet të ngrejmë zërin e të protestojmë masivisht. Unë nesër do protestoj. Ju pres të gjithëve në shesh!”, përfundon Shehaj.