Intervista ndryshe e Ronaldos

194

“Oh My Goal”, faqja e njohur sportive e videove në internet, ka publikuar një intervistë (me tekst) të Cristiano Ronaldos. Blerja e kësaj vere e Juventusit, pesë herë fitues i “Topit të Artë”, iu është përgjigjur telegrafikisht disa pyetjeve, duke zbuluar se ai është futbollisti më i mirë në botë, ndërsa mbrojtësi më i vështirë me të cilin është përballur e ka emrin Ashley Cole.
Ja disa nga përgjigjet e CR7:
-Kush është lojtari më i mirë në botë?
Ai jam unë!
-Mbrojtësi që të ka shkaktuar më shumë probleme?
Ashley Cole.
-Tipari juaj më i mirë?
Mentaliteti im!
-Çfarë do të bëjë nëse nuk do të ishe i famshëm?
Do të shkoja për pazar me shokët dhe familjen time.
-Një vend që do doje ta vizitoje?
Vietnami!
-Çfarë mendon djali juaj, duke pasur CR7 si baba?
Ai e dashuron ketë gjë dhe është krenar.
-Hera e fundit që ke qarë?
Eliminimi nga Botërori.
-Të pëlqen të shohësh TV?
Po, shoh shumë dokumentarë.
-Çfarë po shikon për momentin?
Po shoh “THe killing”.
-Rryma e preferuar muzikore?
“Regaton”, por varet nga momenti.
-Cili futbollist ka më shumë ndjekës në rrjetet sociale?
Unë.