Pas largimit nga Shqipëria, biznesmenit libanez Mitri i uzurpojnë pronën në Gjirin e Lalzit

143

Një vit pasi biznesmeni libanezo-amerikan Faadi Mitri u dhunua barbarisht në Shqipëri dhe u detyrua të braktisë një investim rreth 180 milionë euro që pritej të ndërtohej në pronën e blerë prej tij në Gjirin e Lalzit, prona e lënë pezull është uzurpuar.
Ditën e sotme rreth 40 persona që pretendojnë se janë pronarë kanë kaluar rrethimin duke hyrë brenda në pronën e biznesmenit libanez. Ata ishin të shoqëruar dhe nga një topograf.