Maqedonia në protesta kundër korrupsionit në qeveri, po shqiptarët?

341

Mijëra maqedonas kanë protestuar mbrëmë vetëm pak minuta pasi Presidenti i vendit shpalli amnisti për të gjithë politikanët e akuzuar nga Prokuroria për afera korruptive dhe kriminale. Udhëheqësi i opozitës, Zaev iu bashkua protestave të qytetarëve që marshuan duke kërkuar dorëheqjen e Presidentit maqedon.